Enter your keyword

VI TAGER DIG HELE VEJEN

Vi er et full service e-handels og webbureau

ALT INTEGRERET

Vi engagerer os i alle aspekter af din virksomhed for bedst muligt, at kunne løse komplicerede problemer med optimerende løsninger. Fra research til Implementering og vedligeholdelse.

STRATEGI
 YDELSER
input-arrow
01

Opdag

Vi forsøger at skabe et problemfrit partnerskab, der forbinder os i et enkelt samlet team således vi kan udnytte vores kunders unikke perspektiver. Vi er ikke kun adrætte i kode, men og i research, planlægning, bruger-og markedsanalyser og design.

02

Anskaf

Få relevant trafik
Først og fremmest handler det om at være synlig online og at få relevant trafik til Jeres website. Dette sikre Vores experter via. søgemaskineoptimering, e-mail markedsføring, konverteringsoptimering, CPM, CPC, sociale medier, webanalyse, ect.

03

Omdan

Den teknisk gode e-handelsløsning er ikke en succes uden konverterende kunder. Derfor er online marketing og webanalyse en del af Optimize2’s ydelsespalette, og bliver tænkt ind i alle faser af samarbejdet med vores kunder. Det gælder både i foranalyser af brugeradfærd op til et udviklingsprojekt eller ved drift og optimering af eksisterende løsninger.

04

Vedligeholdelse

Maksimering af kundeværdi. Loyalitetsprogrammer Email og social marketing CRM og support løsninger.

CASES

Vi er specialister i udtænkning af design og programmering af dynamiske webløsninger fra A-Z. Her er blot nogle eksempler på vores arbejde.

anton
iPad-demosite2
skechers
bundgarrd